CERTYFIKOWANY SPECJALISTA DS. JAKOŚCI I

BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI 

Kurs interntowy e-learning adresowany jest do osób pracujących lub chcących pracować w branży żywności na każdym etapie łańcucha jak również dla studentów, osób zajmujących się bezpieczeństwem żywności, przestrzeganiu zasad systemów bezpieczeństwa żywności, Inspektorów BHP jak również wszystkich osób zainteresowanych tematyką szkolenia.

Duży moduł zawiera około 100 wykładów.
Celem szkolenia jest przekazanie wiedzy m.in z zakresu:
- Polityka bezpieczeństwa żywności
- Cele systemu bezpieczeństwa żywności
- Komunikacja
- Zasoby ludzkie
- Ustanowienie planu HACCP
- Walidacja kombinacji środków nadzoru
- ISO 22000:2005
- IFS/BRC Food
- GHP/GMP
- GMO żywność modyfikowana genetycznie
- Alergeny
- Audity


Cena: 899 zł

Instytut MED-ANEST

ul. ks. K. Józefiaka 4; 64-800 Chodzież
Kontakt w godzinach: Pn-Pt 9-17
 Tel. 67 348 25 43      Fax. 67 348 25 71 
Tel. kom. 516 123 999        biuro@med-anest.pl