CERTYFIKOWANY SPECJALISTA

DS. SYSTEMU HACCP

Internetowy Kurs - Celem kursu jest przygotowanie do pełnienia funkcji "Specjalisty ds. HACCP". 
Kurs przeznaczony jest dla osób z sektora spożywczego, osób odpowiedzialnych za wdrażanie systemów bezpieczeństwa żywności, osób które chcą zająć się tą tematyką, zdobyć dodatkowe kwalifikacje zawodowe. Kurs adresujemy również do Inspektorów BHP, gdyż to  często oni zajmują się tym działem a także dla wszystkich zainteresowanych tematem.

- Tematyka obejmuje m.in:
- HACCP - wstęp
- Wdrażanie systemu HACCP - plan
- Ramy prawne wdrażania systemu HACCP
- Minimum Sanitarne - Dobra Praktyka Higieniczna jako podstawa przed wdrożeniem systemu HACCP
- Historia Bezpieczeństwa Żywności
- Zanieczyszczenia żywności
- Czynniki sprzyjające rozwojowi mikroorganizmów
- HACCP - Wady i zalety
- Szkolenie personelu

W kursie zamieszczono również przykładowe księgi HACCP, DPH wraz z instrukcjami, procedurami


Cena: 399 zł

Instytut MED-ANEST

ul. ks. K. Józefiaka 4; 64-800 Chodzież
Kontakt w godzinach: Pn-Pt 9-17
 Tel. 67 348 25 43      Fax. 67 348 25 71 
Tel. kom. 516 123 999        biuro@med-anest.pl